lørdag 13. juni 2009

Løkke Retro, Løkkehaven 6.juniLørdag 6.juni hadde vi meldt oss på konkurranse i re-design i Løkkehaven, Sandvika, i regi av Asker & Bærum symaskinsenter og Fretex.
Arrangementet var koselig med aktiviteter for barna, lokal rockegruppe og eldre visesangere...lett blanding altså. Noe tregt vaffelsalg / steking trakk litt ned..da vi opp til flere ganger måtte gi tapt i vaffelkøen som ikke de polske "stekerne" klarte å få unna.
Det var over 40 pers som hadde meldt seg på konkurransen og det var morsomt å se hva folk hadde laget. Mange flinke og kreative mennesker.
Det var litt skuffende at ikke arrangøren nevnte noe om hva våre klær var laget av slik de gjorde med alle de andre. Men minstemann på ett stjal uansett showet da han begynte å danse på catwalken og ikke hadde lyst å gå av igjen. Han digget rett og slett å være i spot-lighten.
Det ble ingen premie på oss, men vi fikk mange positive og koselige tilbakemeldinger etterpå og det var kjempeartig å være med. Jobbet til langt på natt i et par uker i forkant og det var artig å ha et slikt mål med det jeg holder på med. Barna var kjempeflinke og sjarmerende modeller og hadde også en fin dag med maling av bilder, ansiktsmaling, bobleblåsing mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar