søndag 6. juni 2010

Nydelig dag i Løkkehaven

Med strålende sol og mange fremmøtte ble det en fantastisk dag i Løkkehaven. Det er utrolig gøy å se hvor kreative folk er og å se så mange flotte kreasjoner samlet på ett brett. 28 deltakere var med i de tre kategoriene Ungdom, Foreldre med barn og Voksen.Juryen bestod av Daniel Franck, Jono el Grande, Annbjørg Sætre Håtun, Anita Hegerland og Marie Ekvik.Eirill(5) og Vinjar(2) var superflinke på catwalken selv om det gikk litt på stumpene for minstemann som ikke hadde fått luren sin enda. Men begge gjennomførte med stil og viste seg fra sin beste side foran juryen.Etter catwalken var det musikk, kafé, kjempe-såpebobler, ansiktsmaling, sjakk og marked med antikviteter, smykker, klær og mye mer. Vinjar sovnet etter en kvart bolle, mens Eirill og jeg snakket med mange fra publikum og fikk masse flotte tilbakemeldinger og noen ville også ta bilder.
Vinneren blant Ungdom var en jente på bare 10 år med en nydelig blå drakt sydd om av tantens 80 – talls kjole. Fantastisk! For en inspirasjon for en så ung jente å vinne en slik konkurranse, og jeg håper hun kommer til å bruke symaskinen hun fikk i premie masse i fremtiden.
I klassen for Voksne ble seieren delt mellom en grå kreasjon med et veldig flott snitt og en nydelig hvit festkjole satt sammen av- og dekorert med gamle hekleservietter.


Foreldre med barn vant vi! Jippi!
Kjempegøy å bli vurdert av en så flott jury og så vinne! Jeg hadde tatt utgangpunkt i en gammel snekkerbukse til alle tre plaggene. Min kjole har fronten fra buksen sydd sammen med et supermykt dynetrekk jeg fant på loppis. Kjolen er veldig behagelig og kommer til å bli brukt mye denne sommeren. Eirills kjole fikk snekkerbuksen på baksiden og forsiden er satt sammen av gamle lommer og dekorert med bl.a heklede loppefunn og Eirills egne tegninger. Vinjars buksedress har også snekkerbuksen på baksiden, mens forsiden består av biter fra min kjole samt en duk og to herrebukser. Han har også vært med å dekorere sitt plagg med egne kunstverk. Jeg vant en flott symaskin fra Janome, 3160 QDC, som jeg gleder meg til å bli kjent med.Se også bilder fra BUDSTIKKA:http://www.budstikka.no/bildeserier/kultur-bildeserier/motekaring-i-l-kkehaven-1.5356389

Se også Mikkeliten på Facebook: http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=52939603470&ref=ts
Se også bloggen til May J B Ness,en av deltakerne:
http://majoban.blogspot.com/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar