mandag 6. desember 2010

Designernes eget julemarked 2010


Etter en hektisk høst fullstappet med loppemarkeder i helgene og med saks og symaskin på kveldene, var det i helgen endelig klart for årets Designernes eget julemarked på DogA. Etter fjoråret, hvor jeg stod igjen med tre kjoler siste dagen, hadde jeg bestemt meg for at jeg skulle ha nok å velge blant i år, så sofaen har ikke akkurat blitt slitt.Det har vært en helt fantastisk helg! Salget gikk langt bedre enn jeg turde å håpe på, og ikke minst er jeg overveldet over alle tilbakemeldingene. Det varmer stort å høre at det jeg lager faller i smak. Spesielt stas er det at også fedre, bestefedre og onkler har vist stor interesse. En målgruppe jeg ikke akkurat forbinder med barneklær. At jeg solgte en kjole til en skredder var også et høydepunkt.

Lørdag var også min lille inspirator Eirill på besøk. Hun hadde sin første skikkelige jobb med å sette klistremerker på posene og å dele ut buttons. Hun tok arbeidet seriøst og jeg kan se potensiale i god avlastning med tiden.Jeg må også skryte av alle de flotte, flinke og kreative menneskene som stilte ut sine produkter på DogA. Vanskelig å ikke la hele vinningen gå opp i spinningen med så mange unike og fristende produkter. Det fine er at flere helt spesielle julegaver nå er i boks.
Tusen takk også til de av mine venner og kjente som kom og besøkte meg på min stand! Det varmer veldig at dere engasjerer dere i prosjektet mitt:-)

Nå er det sy-pause til fordel for juleverksted og kakebaking med Eirill og Vinjar..og så skal jeg forsøke meg litt på sofaen...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar