mandag 13. februar 2012

UFF

Når det ikke er loppis-sesong og jeg har behov for en liten dose inspirasjon, er en favoritt å ta turen innom UFF - Underground og UFF - Second hand.
Her kan jeg lett bruke noen timer på å rusle rundt blant gamle, vakre, merkelige og snodige klær.

UFF står for U-landshjelp fra Folk til Folk i Norge og er en forening stiftet i 1979. De ønsker å bekjempe fattigdom og nød i verden og å være med å støtte en utvikling hvor mennesker selv kan være med å drive utviklingen fremover. Derfor er det fint å vite at man også er med og bidrar litt når man handler her.

UFF har også sitt eget design merke "uffo-design". Klærne blir designet og sydd av avlagte plagg og materialer som blir omgjort til et plagg ingen annen i hele verden har makent til. Dette er veldig i min ånd ettersom også Mikkeliten jobber mye på samme måten med gamle skatter som blir til nye unike barneklær.


http://www.uffnorge.org

Denne gangen fant jeg litt av hvert som jeg nå gleder meg til å sette saksen i:4 kommentarer:

 1. Skal bli spennende å se hva disse blir til...., du er jo god på "gull av gråsten":-) Klemmm fra Mari Lillestølen:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for kommentar, Mari! Ja, jeg gleder meg til å se hva som skal skje med disse tingene:-)...Må bare få min nye sykrok på plass nå så er nok disse noe av det første som skal forvandles. Klem til deg fra meg:-)

   Slett
 2. Flott blogg :-) Husk at 24. mars kommer vår og sommer kolleksjonen i UFF-UnderGround og da blir det enda flere morsomme mønstre, farger og stoffer til alle som liker å re-designe - hilsen alle oss i UFF!

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kommentar! Da er datoen merket av og legger turen innom:-) Gleder meg!

  SvarSlett