lørdag 5. mai 2012

Loppemarked og snø i maiDenne våren har jeg ikke vært på et eneste loppemarked. Tiden har gått litt unna med vårt nye familiemedlem. Men når Nordseter har sitt, da MÅ jeg!
Dette er det lokale loppemarkedet som jeg gjerne ønsker å støtte og så har det et bra rykte for skikkelige saker.
Tenkte på de stakkars frivillige som jobber gjennom natten for å få til dette flotte markedet da jeg såg ut i morges. Snøen lavet ned! Det er nedtur både når man skal arrangere og se etter lopper.
Heldigvis lettet det ut på dagen og jeg kom meg på loppetur med Lilja i bæresele.

Mange spente venter på at tauet skal slippes for inngangEn smule travelt på møbelavdelingen

Noen godbiter ble det som skal klippes opp og gjøres om. På møbelfronten var det totalt kaos av ivrige loppe-entusiaster, så her tok vi bare en liten kikkerunde. Men såg at det var fullt mulig å gjøre noen kupp på Nordseter i dag.


Vi liker også godt å ta med barnebøker fra loppis. Fant bl.a et par fra egen barndom. Morsomt å bringe historier videre.


Mor og sønn står på for korpset

Som vanlig blir det ingen loppis uten en haug glade hjelpere. Gjengen på Nordseter gjør en suveren jobb i alle ledd. Og man kan ikke gå på loppemarked uten å smake på kaffen og de fantastiske hjemmelagde kakene.. Og finner man ikke noe, så er det også helt greit. Jeg bare liker så godt hele stemningen slike dager:-)
Fantastisk hjemmebakst!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar