onsdag 18. april 2012

Endelig!

Endelig! Jeg har ikke sydd et sting siden jul og har hatt skikkelig abstinenser etter saks og symaskin i det siste. Ombygging og baby har tatt det meste av tiden.

Tirsdag var jeg tilbake til Asker og Bærum symaskinsenter (
http://www.symaskinsenter.no/ ) og opplæring med Anne Karine Bay på mine to nye maskiner.


Baby-Lilja var ikke like entusiastisk som meg og det er ikke bare bare å veilede når "studenten" har en urolig baby på fanget samtidig. Men med en så superhyggelig og svært tålmodig lærer gikk det fint..Anne Karine har teken og fikset både opplæring og baby.

Nok en gang må jeg anbefale Asker og Bærum symaskinsenter! Dette er en butikk som er mye mer enn en butikk.

På kvelden må jeg innrømme at det ikke var mye slinger i leggetiden for de små..nå kriblet det sånn i fingrene etter å komme i gang og teste overlock og flatlock.

Jeg har ikke sydd så mye i stretch-materialer før, da jeg ikke har hatt god nok maskin til dette. Med disse maskinene gikk det lekende lett og startet med en liten babykjole til Lilja. Brukte en gammel genser, undertøystoff og en strikket bomullsjakke. Flatlocken kan benyttes til dekorsømmer og jeg brukte en grønn broderitråd for effekt.Det ble ikke perfekt resultat og må nok øve litt. Men er fornøyd med første prøve og gleder meg veldig til å leke med ulike materialer og sømmer.

2 kommentarer:

  1. Hei Mikken :-) Dette er min favoritt !!Kule farger :-) Klem fra Kusinen( Kristin )

    SvarSlett
  2. Takk for kommentar, kjære deg! Kunne tenke meg det ja, med tanke på fargene..hehe..Klem

    SvarSlett